DevOps Engineer

Functieomschrijving

Inhoudelijk leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde passie voor het vak als jijzelf. Bij Codeclan sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.


Wat ga je doen als DevOps Engineer?

Als DevOps Engineer lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de analyse, het ontwerp en de realisatie van verschillende microservices en componenten, waaruit het platform is opgebouwd. De werkzaamheden betreffen de ontwikkeling van nieuwe componenten, migraties van bestaande componenten en het realiseren van integraties met verwante systemen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband ‘user stories’ oppakken en software opleveren die voorzien is van geautomatiseerd testen en eenvoudig beheersbaar is. Je positief kritische en analytische houding draagt bij aan het scherp houden van het team en leidt tot een betrouwbare en goed gemonitorde omgeving. Daarnaast durf je verfrissend mee te denken en draag je bij aan de innovatieve ontwikkeling.

Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de infrastructuur en maatwerk platformen, door middel van verdere automatisering verbeter je het operationele proces. D.m.v. o.a. geautomatiseerd testen van infra-as-code oplossingen en zaken als Docker en Kubernetes zorg je voor continue verbetering van kwaliteit tijdens ontwikkeling en acteer je op verbeter vragen


Waar ga je mee aan de slag? SaltStack, Docker, Kubernetes, Bamboo, Prometheus, Elastic, Mysql, Ansible, Bash, Chatbots, SSL, Apache Tomcat, Nginx, SonarQube, Git, Voip, DSC, Vagrant, Proxmox, Backup, PKI, Iptables, Yum, chocolaty, Active Directory, PosgtresQL


Functievereisten

Wij zoeken vooral een collega met ambitie! Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO ICT opleiding, je hebt in ieder geval drie tot vijf jaar ervaring als devops engineer en hebt kennis van moderne technieken en de Linux en Windows stack in het bijzonder. Verder ben je een teamspeler die plezier zoekt in het werk. Je wordt onderdeel van een DevOps team, dus samenwerken is belangrijk. Daarnaast heb je goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal.


Wat bieden we een DevOps Engineer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passende scholing en opleiding, leuke lunches, gezellige borrels, meetups, conferenties, skitrip en veel ontwikkel mogelijkheden tijdens de Clandays. Iedere sprint krijg je 1 dag voor jouw eigen groei en ontwikkeling.


Meer informatie over de vacature DevOps Engineer?

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als DevOps Engineer, ben jij toe aan de volgende stap? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker via 06-53 29 11 58 / maaike.kistemaker@codeclan.nl.