Vacature: Java Software Engineer bij Codeclan

Functieomschrijving

Vacature: Java Software Engineer bij Codeclan

Ben jij klaar voor een spannende rit in de wereld van softwareontwikkeling? Bij Codeclan draait alles om jou! We beloven je niet alleen inhoudelijk boeiend werk, maar ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in een omgeving vol gelijkgestemde collega's die net zo gepassioneerd zijn als jij.


Wat staat je te wachten als Java Software Engineer?

Jij ademt code, maar je houdt het niet voor jezelf. Samen met je collega's bouw je aan efficiënte en creatieve oplossingen om onze klanten optimaal te bedienen. Je ontwikkelt op maat gemaakte applicaties en systemen voor klanten in jouw regio en maakt deel uit van een DevOps team. Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen als een echte Java-specialist terwijl je geniet van je werk? Wij willen dat je elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Dat betekent uitdagend werk en volop ruimte om te groeien. Samen met jou zoeken we naar projecten waar je nieuwe technologieën kunt verkennen, zodat je nooit te lang in je comfortzone blijft hangen. Bovendien krijg je de kans om je kennis te delen met collega's die dezelfde passie voor codering delen.

Functievereisten

Wat verwachten we van een Java Software Engineer?

Bij Codeclan zijn we op zoek naar collega's met ambitie. Heb je een afgeronde HBO/WO ICT-opleiding, minstens vier jaar ervaring als java software engineer, en ben je vertrouwd met een deel van de onderliggende stack: Java, Scala, Kotlin, Angular, Typescript, React, Vue.JS, Springboot, Axon, JPA/Hibernate, Microservices, Serverless, JUnit, Mockito, Cucumber, Gatling, Gradle, Maven, Jira, Jenkins/Bamboo, Nexus, SonarQube, ELK, Prometheus, Spring cloud, Git, REST, Docker, Azure, AWS, MySQL, PostgreSQL, ActiveMQ, Kafka, Cassandra, MongoDB en Elastic(search).

Belangrijk is dat je een teamspeler bent die plezier haalt uit samenwerken. Als lid van ons DevOps team is samenwerking essentieel. Bovendien beheers je zowel de Engelse als Nederlandse taal uitstekend.


Wat hebben we te bieden aan een Java Software Engineer?

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we jou de kans om deel uit te maken van een team van gezellige, enthousiaste en ambitieuze collega's. Bij Codeclan gaat het om jouw ontwikkeling! Verwacht bovendien heerlijke lunches, gezellige borrels, meetups, conferenties en de jaarlijkse skitrip. En als kers op de taart zijn er talloze ontwikkelingsmogelijkheden tijdens onze Clandays. Elke sprint krijg je een dag toegewijd aan je eigen groei en ontwikkeling. Klinkt dit als jouw ideale werkplek? Solliciteer nu en laten we samen aan de slag gaan om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen!