Java Developer

Functieomschrijving

Inhoudelijk leuk werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen en collega’s met dezelfde passie voor het vak als jijzelf. Bij Codeclan sta jij centraal! We gaan samen kijken hoe we jouw ambities kunnen verwezenlijken, leuke en uitdagende projecten, wekelijks kun je aanhaken bij kennisdeling sessies en uiteraard heb je veel collega’s waar je veel van kunt leren.


Wat ga je doen als Java Software Engineer?

Je schrijft graag code, maar deze houd je niet alleen voor jezelf. Samen met collega’s kom je tot veel efficiëntere oplossingen en blijf je tot creatieve oplossingen komen om zo de klant optimaal te helpen met hun product. Je ontwikkelt maatwerk applicaties en systemen voor klanten bij jou in de regio en bent hierbij onderdeel van een DevOps scrum team. Hierbij krijg je te maken met CI/CD en werk je regelmatig met cloudtechnieken zoals AWS.


Wil jij je verder ontwikkelen als Java specialist en vooral een leuke baan hebben? Wij willen er vooral voor zorgen dat jij elke dag met een goed gevoel naar werk gaat. Dit betekent een mix van uitdagend werk en veel ruimte om te ontwikkelen. Samen met jou kijken we naar een project waarbij je met nieuwe technieken aan de slag gaat, zodat je niet teveel in je comfort zone blijft. Daarnaast heb je de kans om jouw kennis te delen met collega’s die dezelfde passie voor code hebben.


Functievereisten

Wij zoeken vooral een collega met ambitie! Daarnaast heb je een afgeronde HBO/WO ICT opleiding, je hebt in ieder geval vijf jaar ervaring als software engineer en ben je bekend met technieken als Hibernate, Microservices, Docker, Cucumber, Maven, Jenkins, MongoDB, React en Angular. Ook zijn Agile en Scrum je niet onbekend.


Verder ben je een teamspeler die plezier zoekt in het werk. Je wordt onderdeel van een Agile team, dus samenwerken is belangrijk. Daarnaast heb je goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal.


Wij zoeken iemand woonachting in Nederland en bieden geen Visa/sponsorship.

Wat bieden we een Java Software Engineer?

Naast goede arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op een team aan hoogopgeleide, enthousiaste en ambitieuze collega’s, volop ontwikkelmogelijkheden, passende scholing en opleiding, leuke lunches, gezellige borrels, meetups, conferenties, skitrip en veel ontwikkel mogelijkheden tijdens de Clandays. Iedere sprint krijg je 1 dag voor jouw eigen groei en ontwikkeling.


Meer informatie over de vacature Java Software Engineer?

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als Java Software Engineer, ben jij toe aan de volgende stap? Neem dan contact op met Maaike Kistemaker via 06-53 29 11 58 / maaike.kistemaker@codeclan.nl.