Vacature: Test Engineer - Maak van Testen een Avontuur!

Functieomschrijving

Vacature: Test Engineer - Maak van Testen een Avontuur!

Bij Codeclan bieden we niet zomaar een baan; we bieden een avontuur! Als Test Engineer ben je de spil in ons dynamische team, waar passie voor het vak voorop staat. Bij ons draait alles om jou, jouw groei en jouw passie voor testen. We dagen je uit om jouw ambities waar te maken, je aan te sluiten bij boeiende projecten, en wekelijks bij te dragen aan onze kennisdelingssessies. Bovendien heb je hier de kans om te leren van collega's die net zo gepassioneerd zijn als jij.


Jouw missie als Test Engineer:

Als Test Engineer ben je altijd klaar voor de grote lancering! Bij ons draait het om Agile werken, testautomatisering en CI/CD. We streven naar de perfecte livegang, waarbij we zoveel mogelijk handmatige taken automatiseren. Het allerbelangrijkste is dat we gebruikers de ultieme klantbeleving bieden!


Je begeleidt onze klanten bij al hun vragen over testen en testautomatisering. Hiermee help je organisaties om hun testwerkzaamheden uit te voeren en begrijp je de uitdagingen die daarbij komen kijken. Je bent een integraal onderdeel van een multidisciplinair team in een Agile omgeving.

Functievereisten

Wat verwachten we van een Test Engineer:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding
  • Een Tmap en/of ISTQB-certificaat
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol
  • Bekendheid met Scrum en Agile testing
  • Ervaring met tools zoals Azure DevOps, Jira of GitLab
  • Kennis van testautomatiseringstools zoals Cucumber, Junit, Robot Framework of Cypress is een pré
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • De wens om onze opdrachtgevers positief te verrassen

Wat bieden we onze Test Engineer:

Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden beloven we een team van gezellige, enthousiaste, en ambitieuze collega's. Je kunt rekenen op volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, passende scholing en opleiding, gezellige lunches, inspirerende borrels, meetups, conferenties, skitrip, en vooral veel kansen voor jouw eigen groei en ontwikkeling tijdens onze Clandays.


Meer informatie over de vacature Test Engineer?

Ben jij geïnteresseerd in deze spannende en uitdagende rol als Test Engineer? Kun jij klanten goed adviseren en begeleiden in tijden van verandering? Heb je een passie voor softwaretesten en wil je jezelf hierin verder ontwikkelen? Neem dan contact op met Jessy Domingues via 06-55982197 of jessy.domingues@codeclan.nl en ontdek waar jouw avontuur begint!